Nu förstärker vi vårt team med en redovisningsekonom. Vi är idag ett team på tre personer och du kommer att jobba med alla delar av redovisning och bokföring för våra kunders räkning.

Vi söker dig som är redovisningsekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du kan ha läst en YH-utbildning, eller jobbat som redovisningsassistent och är redo för nästa steg med mer ansvar.

Eftersom vi är ett litet team är din personlighet viktig, och du kommer trivas hos oss om du är positiv, lösningsorienterad och har stort engagemang och driv. Då vi har flera utländska kunder behöver du behärska engelska i tal och skrift.

Hjorth & Partners är en fullservice-byrå inom ekonomi & juridik som hjälper våra kunder med allt från daglig bokföring och lönehantering till kvalificerad rådgivning inom bland annat skatterätt och arbetsrätt. Vi jobbar nära våra kunder och är ett naturligt bollplank i varje kunds ekonomiska vardag. Vi sitter i fina lokaler vid Skanstull i Stockholm.

För frågor eller din ansökan är du välkommen att kontakta mig på emma@hjorthpartners.se. Märk ditt mail med ”Redovisningsekonom”. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

/Emma