Hjorth & Partners är en fullservicebyrå inom ekonomi och juridik. Vi hjälper våra kunder med allt från daglig bokföring och lönehantering till kvalificerad rådgivning inom bland annat skatterätt och arbetsrätt. Vi behöver nu förstärka med en lönekonsult.

Vi söker dig som är lönespecialist, med utbildning från YH/KY eller motsvarande erfarenhet.  Du kommer ansvara för våra kunders lönehantering och rådgivning kopplat till anställning och lön. Det är meriterande om du tidigare jobbat lönekonsult.

Våra kunder är allt från mer traditionella företag till tech-startups. Då flera kunder är utländska behöver du behärska engelska i tal och skrift.

Vi är idag fyra personer och sitter i fina lokaler vid Skanstull i Stockholm. Eftersom vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid din personlighet, och du kommer trivas hos oss om du är positiv, lösningsorienterad, självgående och har stort engagemang. Då vårt ledord är service är det viktigt att du ser rollen som en serviceroll. Vi jobbar nära våra kunder och vill vara ett naturligt bollplank i deras ekonomiska vardag.

 

För frågor i ärendet kontakta Emma Hjorth, emma@hjorthpartners.se. Maila gärna CV och personligt brev till mig och märk mailet med ”Lönespecialist”. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse