Hjorth & Partners är en fullservicebyrå inom ekonomi och juridik. Vi hjälper våra kunder med allt från daglig bokföring och lönehantering till kvalificerad rådgivning inom bland annat skatterätt och arbetsrätt. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en redovisningskonsult.

Vi söker dig som är redovisningsekonom frå YH/KY eller högskola med 2-3 års erfarenhet som redovisningskonsult där du haft självständigt ansvar för redovisning och kontakt med kunder. Erfarenhet från löneadministration är meriterande.

Våra kunder är allt från traditionella företag till tech-startups. Då flera kunder är utländska behöver du behärska engelska i tal och skrift.

Vi är idag tre personer och sitter i fina lokaler vid Skanstull i Stockholm. Eftersom vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid dig som person, och du kommer trivas hos oss om du är positiv, lösningsorienterad, självgående och har stort engagemang. Då våra ledord är service och proaktivitet är det viktigt att du ser rollen som en serviceroll. Vi jobbar nära våra kunder och vill vara ett naturligt bollplank i deras ekonomiska vardag.

För frågor i ärendet kontakta Emma Hjorth, emma@hjorthpartners.se. Maila gärna CV och personligt brev till mig och märk mailet med ”Redovisningskonsult”. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse