Innan jag gick på tjänstledigt för 1,5 år sedan för att starta upp Hjorth & Partners hade jag en dröm att göra en blogg på hemsidan som skulle följa hur jag och bolaget utvecklades, intressanta ämnen i kombination med att kunna  bidra med mina och andras erfarenheter.

Jag hade förmånen att ha fantastiska nätverk så dagen jag gick på tjänstledighet hade jag redan uppdrag och möten inbokade och sedan dess har det rullat på. Som alla företagare vet är det mycket jobb, men var dag känns som en ynnest och jag är oerhört lycklig lottad som har möjlighet att göra det jag tycker är roligt. Ingen dag är den andra lik, men den gemensamma nämnaren är att varje dag gör mig lycklig, och jag kan se att vi gör nytta i våra kunders verksamheter.

Nu står jag här, ett drygt år senare, med två anställda och på väg att flytta in i ett eget kontor, och i bakhuvudet ligger ett berg av erfarenheter och lärdomar som jag nu tror kommer leda till en ännu bättre bloggupplevelse för dig som läsare.

Jag vill därmed hälsa dig välkommen hit! Den närmaste tiden kommer du få lära känna mig och mina kollegor lite bättre. Vi kommer också göra hemsidan lite personligare, med bilder på oss och vårt nya kontor! Jag hoppas du vill följa med på vår resa framöver!

/Emma